Willy Schevernels

Lid Regiobestuur, Afdelingsvoorzitter

  • Geboortedatum:

    22 juni 1950

  • Geboorteplaats:

    Beveren-Waas

Als voorzitter en webmaster van CD&V Zwijndrecht geloof ik sterk in onze slogan #dichtbijjou. Een goede communicatie tussen de inwoners en de gemeente is van primair belang. Het beleid volgen met een kritische blik, evalueren en indien nodig bijsturen vanuit onze CD&V beleidsprincipes is een must. Ook in de niet verkiezingsjaren mag de inwoner rekenen op de inzet van het partijbestuur en de mandatarissen, om blijvend te streven naar een leefbare gemeente.

Vanuit mijn vroegere leiderschap bij de jeugdbeweging is het sociale aspect gegroeid, sociaal contact en dienstbetoon zijn nog steeds geen ijdele begrippen.

Om me hierin te bekwamen, volgde ik met succes de CD&V Kaderschool voor lokale afdelingsvoorzitters.

Mijn specifieke belangstelling gaat uit naar het seniorenbeleid, mantelzorg en buurtwerking. Om hier mijn steentje bij te dragen ben ik lid in de seniorenraad.

Als vrijwillig lesgever, ook actief bezig de senioren wegwijs te maken in het digitale tijdperk, om alzo deze kloof te verkleinen.

De groene aspecten zijn zowel te vinden in een bestuursfunctie bij VELT ( Vereniging voor Ecologisch Leven en tuinieren).